RG Sports

RG sports: 

Met tennistraining wordt iedereen beter! Of je nu een beginner bent of al jaren op de baan staat, een recreant bent of een ervaren competitiespeler, van tennislessen gaat je spel vooruit! Voorwaarde is wel dat je die lessen van een deskundige,  gekwalificeerde trainer krijgt. Dit kan RG sports u bieden.  

 

Professioneel 

Onder de professionele leiding van een van de trainers van RG sports verbeter je je spel, leer je steeds meer kneepjes van deze leuke en boeiende sport en ga je iedere match weer goed voorbereid de baan op. Alle trainers van RG sports hebben de verplichte licentie(s) en uiteraard de nodige certificaten. Zij volgen de laatste ontwikkelingen  en workshops om vernieuwend te blijven.  

 

Lessen op elk gewenst niveau 

De lessen worden op elk gewenst niveau gegeven. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, met zijn tweeën, maar ook voor privéles voor meer individuele aandacht. Hiernaast behoort ook tennis_t 55+ tot de mogelijkheden, de trainers van RG sports hebben alles in huis om van jou een betere speler te maken. En daarmee tegelijkertijd het plezier in tennis te vergroten.  

 

Jeugd en Senioren 

Voor de training van de jeugd in de leeftijd van 4 tot 12 jaar wordt het tenniskids-programma van de KNLTB gevolgd. Aan de jeugd ouder dan 12 jaar en senioren wordt op basis van niveau en leeftijd een passend trainingsprogramma aangeboden.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 277 3268

Adres

Eikenlaan 2
3925 VK Scherpenzeel

KVK-nummer

40119051