TV de Bree Corona update: er kan weer gedubbeld worden!

18 november 2020

Beste leden van De Bree,


2 weken geleden informeerde ik jullie over de extra maatregelen waardoor dubbelen niet meer mogelijk was, en dat we normaal gesproken per 19 november weer terugvallen naar de afspraken van daarvoor. Per aanstaande donerder mag er weer gedubbeld worden. De kantine blijft overigens wel gesloten. Het hele artikel van de KNLTB kun je hier vinden.


Aanvullend op dit bericht nog een paar aandachtspunten:


Zelf de verlichting aanzetten
De afgelopen tijd heeft Guus Hoefakker dagelijks de verlichting moeten inregelen omdat dit niet automatisch geregeld kan worden (normaal wordt dit natuurlijk vanuit de kantine geregeld). Dit was zeer bewerkelijk en werd er veel gebeld of "het licht even aan kon". Guus: dank daarvoor! Dit is voor een nog langere periode niet goed werkbaar en dus kiezen we voor nu voor een andere oplossing.
Vanaf vandaag kun je zelf de verlichting aanzetten. Dit betekent dat je dit dus ook zelf uit moet zetten! Vergeet dit niet, want dit is zonde van de energie.


We hebben de tablet tijdelijk beschikbaar gemaakt in het buitentoilet (zijkant kantine), daar kun je dus zelf de verlichting aan en uit zetten. Zet dan alleen de verlichting van je eigen baan aan (als je bijvoorbeeld op baan 1 gaat tennissen, worden de lampen van baan 2 automatisch bijgeschakeld zodat je goed licht hebt).

Er hangt een instructie naast de tablet indien je niet weet hoe dit werkt.
Er kan tot 22.00 uur getennist worden. Om kwart over 10 gaat de verlichting automtisch uit, dus zorg dat je dan van de baan af bent.

 

Bestuurswisseling
Guus Hoefakker heeft een tijdje geleden al aangegeven zijn taken te willen neerleggen. Guus is 5 jaar geleden in het gat gesprongen wat destijds ontstond en heeft de afgelopen jaren met de mannen van de beheerploeg met hart en ziel het beheer en onderhoud van ons complex gedaan, hiervoor zijn we hem zeer dankbaar! Guus heeft aangegeven per 1 november te willen stoppen, en dit respecteren we.

Vanaf 1 november hebben we Erik ter Burg bereid gevonden deze taken tijdelijk over te nemen, zodat we in het voorjaar bij de ALV deze vacature weer kunnen invullen.


Dan tot slot nog een paar aandachtspunten:

Op korte termijn krijg je via de mail weer de uitnodiging voor het inschrijven van de bardienst. Hou dit goed in de gaten. Wanneer je niet tijdig inschrijft wordt je namelijk ingepland door de commissie.
Ook krijg je één dezer dagen weer de uitnodiging voor de voorjaarsompetitie. Dit lijkt in deze tijd nog ver weg, maar de inschrijving is al wel noodzakelijk.


Dan tot slot mijn laatste opmerking: let alsjeblieft op je speeltijd! We merken nog te vaak dat mensen 2 uur blokken en na een uur al stoppen, of nog erger: helelmaal niet komen opdagen... Dit is echt niet oké en ik vind het eigenlijk ook gewoon asociaal naar de andere leden. Laten we proberen dit met elkaar op te brengen, zodat we geen andere afspraken moeten maken of mensen hier persoonlijk op moeten gaan aanspreken.

 

En dan kan ik gelukkig kan weer eindigen met: veel tennisplezier!

 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur, Wilbert

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 277 3268

Address

Eikenlaan 2
3925 VK Scherpenzeel