Nieuwsbrief augustus TV De Bree

27 augustus 2021

Beste leden van De Bree,


Het tennisseizoen is weer aangebroken, en daarom weer tijd voor een nieuwsbrief om je op de hoogte te brengen van het wel en wee bij TV de Bree!


T&A Open 2021
En natuurlijk beginnen we met het T&A Open. In mijn vorige nieuwsbrief deed ik een oproep voor vrijwilligers om dit toernooi te organiseren. En daar hebben een aantal leden gehoor aan gegeven! Heel fijn dat daardoor het T&A Open in de steigers staat en we kijken met 120 inschrijvingen weer uit naar naar een sportief en gezellig toernooi!
We hopen dat  (nu het weer kan) we vele supporters mogen verwelkomen, dus kom gezellig langs, de toernooi- en kantinecommissie is er weer klaar voor! Tot slot de oproep aan iedereen (die in de buurt woont): kom zo veel mogelijk op de fiets! Door de werkzaamheden aan de Eikenlaan is de parkeergelgenheid beperkter dan normaal, dus laten we de parkeerplaatsen zo veel mogelijk open voor mensen die van buitenaf ons toernooi komen bezoeken.

Verse koffie!
We willen een sportieve en gastvrije vereniging zijn, en als we mensen welkom heten bij onze vereniging  hoort daar een goede bak koffie bij! In samenwerking met de KNLTB heeft het bedrijf Coffeeclick ons een aanbod gedaan voor een goeie bak koffie. We zijn ervan uitgegaan dat de meeste mensen wel iets meer voor een goede bak koffie willen betalen en daarom ben ik blij dat we vanaf woensdag een lekker bak verse (bonen) koffie, cappuccino of andere variatie kunnen aanbieden! 

Algemene Ledenvergadering
Op maandag 20 september (19.55 uur) vindt onze (door Corona uitgestelde) ALV 2021 plaats. Dit jaar staat als bijzonder agendapunt het projectplan voor de herinrichting van het clubhuis op de agenda. Ik hoop dat jullie net als vorig jaar weer in grote getale komen, het is per slot van rekening ònze vereniging!

Inschrijving wintercircuit
Wil je nog meedoen met onze interne competitie: het wintercircuit? Dat kan,maar zorg dat je op tijd bent: de inschrijving sluit op 5 september, dus schrijf je snel in! 

Bar-backup gezocht! 
Onze vereniging valt of staat met vrijwilligers. Allemaal leveren we een bijdrage door in ieder geval 12 uur vrijwilligerswerk te doen, meestal in de vorm van bardienst. 
 Af en toe krijgen we de vraag of het mogelijk is om bardienst af te kopen, maar dat is niet het geval. In het verleden waren er wel jongeren die het leuk vonden om een zakcentje bij te verdienen en deden (/doen) de bardienst tegen vergoeding voor iemand anders draaien. Daar hebben wij als bestuur op zich geen moeite mee, zolang de bardiensten maar wel gedraaid worden. Ben jij 18 jaar of ouder, heb je soms wat tijd over en wil je een zakcentje bijverdienen? Meld je dan bij mij aan, dan verwijzen we de volgende keer naar jou wanneer deze vraag weer komt!

Inschrijven wintertraining
Steeds meer mensen melden zich aan, of denken er over  na om tennistraining te gaan doen bij onze trainer Geert Jan. Je kunt je voor de wintertraining nog inschrijven tot 19 september!


Prijsverhoging flesjes
Misschien heb je meegekregen dat er tegenwoordig ook op kleine plastic flessen statiegeld zit. Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt om 15 cent bovenop deze prijzen te doen. Dit geldt dus alleen voor de flesjes (en niet voor blik).
Je kan straks je flesje in een daarvoor bestemde afvalbak deponeren, dan valt het statiegeld terug aan de club, of je neemt het flesje mee naar huis.

Tot slot:  Nieuwe koffie, de banen hebben weer groot onderhoud gehad, alle lampen doen het weer (er was 1 lamp stuk:-), en de competitie komt er aan! Kortom alle ingrediënten voor een sportief en gezellig vervolg van het tenisseizoen!

Tot zo ver weer deze nieuwsbrief.  Ik hoop je de komende week weer te zien op de club!

 

Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur, Wilbert

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 277 3268

Address

Eikenlaan 2
3925 VK Scherpenzeel