De kantine gaat weer open! En start racketavond

02 juni 2021

Beste leden van De Bree,

De volgende fase van versoepeling breekt gelukkig weer aan, en dus ben ik héél blij jullie te kunnen laten weten vanaf 5 juni de kantine weer (tot 22.00) open gaat!

Het nieuwsbericht van de KNLTb kun je hier vinden.


Er mag dus weer gebruikt gemaakt worden van het terras en de kantine, deze wordt de komende dagen weer opgefrist en ingericht. De eerste stap, en dat is fijn!


Maar we zijn er nog niet natuurlijk. En dus gaan we open onder een aantal voorwaarden:

 • De Corona richtlijnen zijn nog steeds van toepassing.
 • Maximaal 50 personen per ruimte.
 • Maximaal 4 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde 
  huishouden. 
 • In binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht. 
 • Wanneer je niet tennist, maar wel het terras of de kantine bezoekt, móet je je registreren in het logboek die bij de ingang ligt. Dit in verband met de voorschiften die nog steeds gelden.
 • Er is altijd bardienst! De bardienst is niet de politie agent, maar houdt wel toezicht op het reilen en zeilen tijdens zijn/haar shift. Bij twijfel of ongewenste situaties wordt contact opgenomen met één van de bestuursleden. 
  De bardienst is wèl verantwoordelijk voor de sluitingstijd van 22.00 uur, en is daarop aanspreekbaar.
 • We moeten dus (in deze fase) ècht om 22.00 uur dicht! Er kan en mag dus geen sleuteloverdracht plaatsvinden naar mensen die wat langer willen blijven zitten. We zijn hier heel strikt in en als bestuur hopen dat we het met elkaar op kunnen brengen dit ook te doen! We zijn blij dat er weer verruimd kan worden, en we kiezen nu voor de laagdrempeligheid die onze vereniging altijd heeft gehad, maar laten we dit dus niet verpesten. Het is dan ook niet toegstaan om zelf de kantine te openen of gebruik van te maken. Als er geen bardienst is, en àls er is sprake van een vaste groep wordtcontact opgenomen met één van de bestuursleden, en in afstemming met het bestuur wordt er iemand aangezwezen die als bardienst aanspreekbaar is op het handhaven van tijden en de corona omstandigheden.
 • Probeer zo veel mogelijk gebruik te maken van het (overdekte) terras. Het weer zit op dit moment mee, maar we willen voorlopig de drukte in de kantine zo laag mogelijk houden.


Houdt er dus rekening mee dat vanaf 5 juni alle bardiensten weer gedraaid moeten worden. Check dus je geplande bardiensten. Heb je vragen over de bardienst? Stuur dan een mail naar [email protected] 

 

Racketavond


Dan wil ik jullie tot slot nog even laten weten dat de racketavonden ook weer van start gaan!
Vanaf volgende week starten deze weer, iedere donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.
Hiervoor hoef je je niet digitaal aan te melden zoals dat voor gewoon tennissen wel moet, maar hoef je je alleen maar te registreren in het logboek wat bij de ingang ligt.
Dus vind je het leuk om in een gezelig gemengd gezelschap  te tennissen en andere leden te ontmoeten? Kom dan naar de racketavond!


Tot zo ver weer! Geniet er van!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur, Wilbert

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 277 3268

Address

Eikenlaan 2
3925 VK Scherpenzeel